Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Vervuilde lucht direct je woning uit

Bij Ventius, onderdeel van PronkGroep, helpen we je graag een gezonde woning realiseren. Met een woonhuisventilator zuig je eenvoudig vervuilde lucht uit je woning. Zo haal je koolmonoxide uit je huis en adem je weer schone lucht in. En goed om te weten: via vocht en CO2-sensoren werkt dit proces vol automatisch.

Gratis advies
Waarom je huis ventileren?

De voordelen van een woonhuisventilator

Zeker van gezonde lucht
Bespaar op je energierekening
Minder stof in je woning

Frisse lucht is nodig om een gezond binnenklimaat te creƫren in een woning. Schone, frisse lucht heeft veel voordelen. Zo verkleint het de kans op stof, schimmels en ademhalingsproblemen. Daarnaast kost frisse lucht minder energie om te verwarmen en is goedkoper.

Snel en goed geregeld: jouw nieuwe woonhuisventilator

Kies je bij Ventius voor een woonhuisventilator dan ben je verzekerd van een gezond binnenklimaat. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent en krijg je gegarandeerd een goede prijs. We installeren de ventilator bij je thuis wanneer het jou uitkomt. Dankzij ons planningssysteem krijg je tijdig een bericht als het tijd is om je mechanische ventilatie een onderhoudsbeurt te geven. Zo weet je zeker dat de lucht in huis schoon blijft.

> Ga naar onderhoud

Hoe werkt een woonhuisventilator?

Vervuilde lucht kent veel oorzaken

In een woning ontstaat vervuilde lucht door bijvoorbeeld douchen, koken of visite in huis. Met een woonhuisventilator houd je je lucht schoon en fris. Een woonhuisventilator bestaat uit centrale motor en ventilatiekanalen met aan het eind een ventiel. Het systeem zuigt de vervuilde lucht op door de ventielen richting het centrale ventilatiesysteem. Deze staat in directe verbinding met een afzuigpunt naar buiten.

Geniet optimaal

De ventilatie meet de vervuilde lucht

Hoe het met de luchtkwaliteit in jouw huis gesteld is, weet je dankzij de slimme sensoren op onze luchtventilatiesystemen. Deze sensoren helpen je met ventileren. Zij meten continu de CO2-waarde in huis. Jij weet hierdoor of er te veel vocht in de lucht aanwezig is. De woonhuisventilator gaat direct meer lucht afzuigen zodra de lucht vervuild is. Zo weet je zeker dat je schone lucht blijft inademen.

Ontvang advies over sensoren

Een nieuwe woonhuisventilator in 4 stappen

Start je aanvraag

Vul je gegevens in en Ventius adviseert welke ventilatiesysteem het beste bij jou past.

Inspectie

Een van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend langs om je woning te inspecteren.

Ontvang je offerte

Je ontvangt een persoonlijke offerte in je mailbox. Een afspraak voor installatie is snel gemaakt.

Vakkundige installatie

Onze deskundige monteurs installeren je nieuwe mechanische ventilatie en geven uitleg over jouw systeem.

Direct de juiste woonhuisventilator

Gezonde lucht vanaf vandaag!

Wil je vanaf vandaag verzekerd zijn van een gezond binnenklimaat in jouw woning? Vraag dan vrijblijvend advies aan bij een van onze adviseurs. We gaan dan direct voor je aan de slag. Wil je liever een gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons op 088 – 4009 750 op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

Woonhuisventilatie

Vervuilde lucht snel uit je woning

 

  • Advies op maat
  • De beste ventilatiesystemen
  • Deskundige installatie
Direct gratis advies