Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Service en onderhoud

Ga voor zekerheid

Wil jij ook zorgeloos genieten van gezonde lucht in huis? Ga dan voor zekerheid met een ventilatie-unit van Ventius, onderdeel van PronkGroep. Bij de installatie van je de nieuwe unit begint jouw voordeel al; Gezonde lucht, garantie en keuringen zijn namelijk allemaal bij onze prijs inbegrepen. Maak ook kennis met onze uitstekende service en onderhoud.

Ventius biedt zekerheid

Tegenwoordig beschikt iedere woning verplicht over mechanische ventilatiesystemen of Warmte Terug Win (WTW) units. Het is voor een goede woon- en leefomgeving noodzakelijk om voldoende verse en schone lucht naar binnen te voeren en vuile lucht af te voeren. Vuile lucht verlaat via de ventilatiekanalen de ruimte. Stof en vocht hecht zich aan de binnenzijde van de kanalen. Zo ontstaat er een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Om er zeker van te zijn dat je ventilatiesysteem optimaal werkt, is het noodzakelijk om onderhoud uit te laten voeren. Bij Ventius is dit net zo fijn als een vakantie. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan genieten. Ook dat is PronkGroep!

Maak een afspraak

Soorten onderhoud

Pak nog meer voordeel met een abonnement

Er zijn veel soorten onderhoud aan ventilatiesystemen. Bij Ventius helpen we graag je aan het juiste onderhoud op het juiste moment. Met een onderhoudsabonnement profiteer je niet alleen van onze service, maar bespaar je ook op je kosten. Je betaalt dan een voordeliger tarief en hoeft bovendien geen voorrijkosten te voldoen.

Soorten onderhoud

Kies wat bij jou past

Kies je voor een van onderstaande onderhoudsbeurten? Dan komt een expert van ons bij je langs voor grondige reiniging van je ventilatiesysteem en vervanging van de filters. Bij een storing doen we er ook alles aan deze binnen 48 uur te verhelpen. Je kunt al jaarlijks onderhoud laten uitvoeren vanaf € 100,- voor een woonhuisventilator. Voor een WTW-unit betaal je een vaste prijs van € 279,- (incl. btw), arbeidsloon en materialen. De prijs die je hieronder ziet, is daadwerkelijk de prijs die je betaalt. Ventius verzekert je ervan dat er achteraf nooit extra kosten bijkomen! Onze prijs is all inclusive.

UITVOERINGMV ONDERHOUD KLEIN (€100,-)MV ONDERHOUD GROOT (€199,-)WTW ONDERHOUD (€279,-)
Reiniging van alle ventilatiekanalenJaJa
Onderhoud en reiniging van de woonhuisventilator en ventielenJaJa
Onderhoud en reiniging van de WTW-unit en ventielenJa
Afstelling van het systeem en de ventielenJaJaJa
Meting van de afzuigcapaciteitJaJaJa
Advies over juist gebruik van ventilatiesysteemJaJaJa

Kies wat bij jou past

Ventius, ook voor spoedgevallen

Service

Heb je een ventilatieprobleem? En woon je in de Randstad? Dan staat onze service op alle werkdagen en uren van de week klaar om je te helpen. We werken snel en flexibel, maar wel zorgvuldig en netjes. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en krijgen periodiek training om voorop te blijven lopen in de ventilatie- en filtertechniek. Ventius beschikt verder over alle vereiste certificaten (VCA) en zijn STEK erkend.

Wij staan voor je klaar

Plan snel een afspraak in

Wil je snel een monteur over de vloer? Stuur dan een email naar info@ventius.nl of neem contact op via 088 4009 750. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 16:30 uur.

Ik wil graag onderhoud aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)